kvinnan själv pratar på igen :)

Hej hej bloggen tänkte skriva lite innan jag ska iväg på match :) Hmm.. hur länge sen va det jag skrev nu? ää, skit samma et par dagar sen aillfall :P

I fredags va jag med Agnes i stan och fika och shoppade, sen åkte vi hem för att sälja kakor, men så blev det inte, vi lagade skinlasange och sen spelade vi kubb mot Anna och Martin, om vi hade vunnit, hade vi fått 200kr, men det blev inte riktigt så haha :) men vi vann en match :) Vi är grymma endå och nästa gång kommer vi vinna lätt, vi övade lite bara denna gång :)

Över till gårdagen haha Agnes gick ganska tidigt och jag solade på balkongen och tog det lilla lugna och sen åkte jag på student fest och efter festen vidare till Agnes. Agnes mötte mig vid tåget och sen köpte vi glass och godis och vandrade sönder i det berömda älvsjö :)

Imorse vaknade jag upp i Agnes STORA hus och vi åt frukost ute, fannn va varmt det va, men skönt så klart :) Efter det rullade vi till handen, jag hem och Agnes till Marian :) synd att man inte kunde vara med och sola. Men ibland har man inte turen med sig haha :) ska snart iväg iallfall ocg spela match mot enskede och vinna så klart :)

Senare ikväll blir det tårta och räkmackor :) morsdag.. Har dock inte köpt något, men jag har sakt  "GRATTIS" iallfall :) hon va sten nöjd med det :)

Aja nu ska jag inte pratat på mera :)


ha det super bra och njut av solen som FFFAAAANNNN....

p.s det är bara 17 dagar kvar tills jag och mina kvinnor åker till ITALIEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! är man lyckligt lottad så är man :)

 

hihi It just meee....

Ska inte skriva så mycket men det jag har att säga är att jag är väldigt nöjd med livet efter att ha pratat med världens bästa kompis Agnes :Dhaha man blir alltid lika glad at prata med henne :) Nu ska jag gå och bortsta tänderna och sen ska jag gå och sova :) ska upp typ 7 imorgon, så det är inget att leka med :) god natt bloggen och alla nöjda... :)



Now I'm the happy Sandra :) allt är typ perfekt och livet flyter på som det ska :)


Ett till onödigt inlägg :)

Nu skriver jag igen, ganska coolt faktiskt att jag är sugen på att skriva igen även fast jag skrev igår kväll, konstig det där att iblan vill man skriva hela tiden och ibland orkar man inte på flera veckor :)
Aja, idag iallfall så har det inte hän så mycket, har träffat maria en snabbis och bytt lite saker hehe.. Sen har jag städat hos mormor och sen har jag kollat på grey's anatomy, för jag missade ansnittet igen och aa, sen har det inte hänt så mycket mera :) ska snart på träningen och kriga och sen sova :)

Imorgon är mina planera att gå upp ungefär kl 7 för att vara i brandbergen kl 8 och börja så snabbt som möjligt med att dela reklam, ska nämligen träffa AGNES :D ska bli så himmla kul jag vet inte varför det känns EXTRA EXTRA kul imorgon ahha jag är lite kaos iblan, men det ska iallfall bli SKIt kul att träffa kvinnan och det är mina planer för imorgon :) vi ska väl sälja lite kakor också, sen vet jag inte så mycket mera. På lördag ska jag på studen sak och på söndag har jag match, så det blir fulle rulle hela tiden fattar inte vart tiden tar vägen asså..
 
Och snart är det Italien det är rikigt sjukt asså, fy va snabbt tiden går :) det ska bli så jävla kul asså Agnes och maria i Italien, kan det bli bättre? nej jag trode väl det ja :D

Aja, nu har jag pratat tillräckligt för idag.. sov gott bloggish puss puss


För att liva upp bloggen lite med bilder, så får det bli en bild från helgen :) söta ungarna och jag :) <3



Hjärtat...

Hejsan svejsan, nu har jag lust att skriva igen :) Har inte så mycket att göra, väntar på att min kompis Agnes ska logga in på msn, vet inte om hon kommer men inget är som väntarns tider :) <3 saknar henne verkligen otroligt mycket, vi brukar alltid prata på msn eller något i veckan, men så har det inte blivigt nu :( haha men jag hoppas på att se skruttan snart igen :)

Igår delade jag den sista reklamen som va krav från i måndags, och efter det åkte jag och Martin in till stan, för att möta mina kusiner som har kommit från USA. Det va skit bra väder så vi vandrade runt lite i stan och sen åkte vi till söder och fikade. Vi åt jätte god saffrans glass,macka och dricka :) alla va nöjda och glda när vi lämnade stan :)

Idag har jag varigt i stan med mamma, för hon va hos doktorn och sen mötte vi nicke,ragge och dogge i stan och åt lunch med dom. Sen åkte jag dogge och mamma till farsta och gick runt där och sen vidare till deras farmor för att äta middag hela bunten. Och efter det kollade jag på när united laget spelade match :) och nu sitter jag och pratar med den bästa vännen man kan tänka sig AGNES :D <3

men nu orkar jag inte skriva mera :) puss och kram bloggish....



haha nu har jag letat efter en bild i typ 10 min, orkar inte mera så nu får det bli den här sexiga :D <333

min blogg, mitt snack...

Nu har jag inte bloggat på länge, men jag har inte haft tid eller pallat :) men det är det som är så bra med en blogg, där man bara skriver för att man känner för det :)
Nu är jag lite sugen på att skriva igen, för det är ett par saker jag tänker på, men bara rullar runt i mitt huvet, och då är det ju alltid skönt att skriva om det itället för att älta det i huvet :) right?

Till att börja med så har väl min dag inte varigt den bästa iallfall, har typ varigt lite magsjuk blandat med tjej problem, aldrig kul, men efter att ha tagit tabeller och vilat, så mår jag nästan toppen. Bara lite trött :)
På eftermiddagen kom Marre barre hit :) kul kul... hon pratade på lite och allt och sen skulle hon gå igen, för att fira en kompis 18års dag!!

Sen har jag bara kollat på tv och tagit det lungt och nu har jag precis pratat med lite kompisar på msn och nu är bara en kompis kvar och det är den bästa av alla jon :) Agnesiiiiiiiiiiiiiii.............

Har pratat ganska mycket med Emelie och det vi har pratat mycket om är skolan och hur det kommer bli i höst... Att en sak kan känns så rolig och bra en dag och sen efter ett sms vänder det och jag har en plump i magen.. Visst känns det bättre nu efter att ha tänkt lite och pratat lite med oliak, men det känns fortfaradne inte lika ra som det gjorde för en vecka sen :(

Handel va verkligen det jag ville gå och jag har velat det sedan jag gick i 9: an, men baar för allt jag har hört, behöver inte det betyda att allt ät sannt och så dåligt som det låter, kan ju hoppas och abar gå efter vad jag känner...

Och det jag känner nu är att jag vill ge det en chans och gå dit och se hur det blir, och sen ändrar jag bara efter andra dagen eller hur det nu blir :) För den här gången vill jag verkligen att det ska bli bra, och om det inte blir det kommer jag kämpa mig igenom dom här 3: åren och verkligen kämpa och även fast det känns skit som förra gången, så kommer jag att fortsätta och inte visa det för någon.. Orkar inte att folka ska må dåligt för mig något mera..

Men jag har bestämmt at det ska bli bra den här gången, och det blir det det :)

Oj va jag känner att jag har skrivigt på nu, men det känns bra :) Nu ska jag se hur det går för agnes och hennes nya blogg :)

Snart är jag i Italien med mina älsklingar Agnes och Maria och där finns det inga problem :) förutom håret som blir kaos hahha :D

sov gott alla glada och nöjda....



dagen plus helgen...

Hej hej, jag är vaknen och ska snart rulla ner till tåget för att träffa Frida och Agnes :) ska bli kul, vet inte riktigt vad vi skulle göra, men det blir nog kul och bra som alltid ahha :D Båda är hur roliga och söta som helst. Och mera glädje kan man inte få av några andra personer, lovar!! :)

När vi har avrigt i stan och ätigt lunch och allt, så måste jag och Agnes bege oss hem, för att sälja kakor :O skjut mig i huvet :) lycka oss till haha :) kan behövas :)

Sen på kvällen ska vi se tallang, och bara mysa :) kul kul...

Och planerna för lördag är att spela match på morgonen, och senare dra till Agnes och bara va med henne hela lördag kväll också :D yyyeeaahhh....  Kan det bli än mycket bättre lördag kväll?? nej, jag tänkte väl det :D haha

Nu har tiden gått lite mera och jag får snart gå till tåger ahah :D

Puss och kram och nyp i skerten...



 Har inte skrivigt engelska på ett par dagar :/ dåligt av mig, men jag kommer ikapp, får göra extra mycet på måndag :)

Dagnes planer.........

Hej hej imorse vaknade jag av mamma som kom in och sa att hon och mormor åker till sjukhuset och bla bla bla, hörde inte så mycket, klockan va bara 8:00, så jag gick och kollade på en film och åt frukost, sen sms maria och frågade om vi ska äta lunch tillsammans, så ska träffa henne kl 12:00 vid sllads baren :)
 
Sen efter det ska jag hem och plugga lite tror jag, och sen ska jag passa min kusin tills ikväll, men han kommer få följa med på matchen ikväll. Mitt lag spelar mot AIK, det kan jag bara inte missa, är ganska nöjd över att jag slipper spela :D ahhaa

Så ser typ min dag ut, nej nu ska jag göra ett inlägg på foreversandys.blogg.se och sen är det nästan tid för att rulla ner till centrum :) <3 puss och kram alla glad och nöjd!!!



Haha hade lite tråkigt igår när jag skulle sova :D Då gör man sånt här om man heter sandra :)


Ingen kan fatta...

Hur sugen jag är på choklad just nu :O jag kan dö för bara en bit choklad, jag vill verkligen ha choklad nu!!!!!!!!!!!!

Har varigt sugen på choklad, nästan hela dagen, fy fan snart blir det en mindre i världen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GE MIG CHOKLAD NUUUU!!!!!!!!!!! kommer typ inte kunna sova inatt :O give meeee !!!!!!!!!!!



Den som inte gillar choklad är cp,idiot du i huvet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vad sa du?

Från Robin Patinsson eller vad han nu heter, till min "underbara" dag. Mormor åkte till sjukhus och jag blev lämnad med tvättstugan och farmor. Gjorde klart tvätten och strycka och allt "roligt" som har med tvätt att göra.
Sen tvingade famor typ med mig på en lunch med henne,stig och Renato. Finns det något pinsamare än att gå med sin farmor och hennes man genom ett centrum med ungdommar och andra man känner. Ibland vill man bara sjunka igen jorden...

Vi åt iallfall och Natan kalade mig för gubben i lådan, för jag baar dök fram ahah kaos. Det gick okej iallfall. Sen va jag och lämnade en film som mamma hyrde åt mig när jag va sjuk :) Sen har jag gjort mat och kollat på top model,sex and the city och grey´s anatomy :)

Nu sitter jag och pratar med världens bästa vän AGNES Sa_ _ _ _ _ _ är hennes namn :D love you girl.. vet inte vad jag skulle göra utan den underbar männsiskan :D hon sprider glädje som ingen annan mänsika jag känner :) Fins inte mycket att säga är man bäst så är man!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


 
Koas bild, men jag orkar inte kämpa :D


Happy birthday...


Idag är det Robert Pattinsons fädelsedag, grttis grattis :)

Bad fucking day....

Du vaknar upp att telefonen ringer, svarar och rösten säger " din mormor ska till sjukhuset, hon har fått en propp och ska opereras" What? Det va det jag vaknade av imorse, inte det roligaste kanske. Viste inte vem jag skulle ringa eller vad jag skulle göra! Sms Agnes och sen ringde jag pappa som fick prata med mamma. Det har varigt en kaos morgon.

Jag och farmor fick ta över tvättstugan, och snart ska vi ner igen och sen ska vi till Renato för att äta lunch,  har verkligen ingen lust, efter som jag precis har blivigt frisk också typ. Men farmor ville verkligen, så jag får väl följa med då!

Mamma åkte precis in med mormor till skujhuset,så vi får se vad som händer.

Det var väl typ allt jag hade och berätta, är på dåligt humör och skulle gärna kunna hoppas över denna dag!hoppas ni får en bättre dag :) ha det bra puss och kram!



Att känna att du är med i orsakens gör inte saken bättre!

Jag känner...

Hej igen :) Nu är det reklam + nyheterna imellan mission possible 3, ganska bra faktiskt :) har sätt 1 och 2 men inte 3:an!
Är ganska trött, ska väl nog tänka på refrängen efter filmen :) haha

Idag har jag tänkt väldigt mycket på gymnasiet, och det har känts som en posetiv och rolig sak idag. Först har jag tänk på det mycket själv och sen har jag pratat med både Emelie och mamma om det.

Jag tycket det ska bli ganska kul att börja i höst igen, eller mer än ganska kul :) haha så klart man inte längtar efter läxor och skit, men kompisar och att ha en sak man kan gå till varje dag och känna att, aa asså det är skit svårt att berätta, men jag fattar själv och det är det viktigaste :)

Mina val känns sköna och jag har ställt in mig på att, om jag inte trivs i den första skolan jag har sökt till, så byter jag bara. Och den här gånen är jag säker på att det kommer bli bra :) Livet är för kort för att inte gilla det eller att må dåligt! Det har jag inte tid med mera :) Nu ser jag bara ljust på framtiden, och jag vet att jag kommer att klara det och att det kommer att bli bra :)

Äää, nu känner jag att jag har skrivigt det jag vill skriva :)

Det är så skönt med den här bloggen, för ingen vet typ om den, så jag kan skriva vad jag vill TYP :) Det var jobbigt at ha en blogg som mina kompisar och nära viste om och kunde läsa, vet inte man hade väldigt svårt att skriva då!

Men nu ska jag tillbaka till filmen :)

Sov gott !


Haha en gammal bild från förra sommaren :) tuffing ser jag ut hahaha kaos !!

Love is LOOOOOVE!!!!

Skink-lasange!

Du behöver:
1 burk rikotta (färsk ost)
1paket röktskinka
2paket mozzarella
1 zukini (eller hur det nu stavas):D
1paket matlagnings grädde
1flaska dolmio tomatsås
permisanost
pastaplattor


Gör så här :                                                      ugn: 250grader                       tid: 20min

1. koka upp tomatsåsen och grädden

2. stek zukinin med vitlök

3. varva plattorna och dom andra ingredienserna, överst på lasangen ska det bara vara tomatsås och riven permisnost  

4.lägg in lasangen i ugnen




Det här är absolut min favorit rätt :D Den är så jävla god, om ni inte har ätigt den här, så följ mitt råd om ÄT DEN !!!!!

Helgen!!

Hej bloggen, har inte skrivigt under helgen, för jag har haft full rulle :) I fredags så var ju jag, Danni och Agnes på djurgårn och träffade Agnes kompisar och några andra, och åt mat och pratade. Det var ganska kul :) Och på kvällen var jag Danni och Agnes på utflyckt haha runt här och där, tills klockan var närmare 1. Sen åkte "alla" hem till mig och sov.

Lördagen: såldes det kakor, fast det gick inte så jätte bra eller 20 burkar minder :) men många tackade nej och inte öppnade dören :/ På kvällen gjorde jag,Agnes och Maria skinklasange och såg på robinson och tog det endast lungt :) skönt skönt...

Idag åkte Agnes hem ganska tidigt, för hon skulle till sin kusin som fyllde 19 tro jag :) Jag och Maria åkte in till stan och tog en fina och vandrade runt :) jag köpte ett par skor på hm, för 98kr :) har ett par såna redan, fast med stjärnor och svarta. Men jag hade prsent kort :)

Hmmm.. inget mera att skriva tror jag..

juste, när jag kom hem från stan, mublerade jag om i mitt rum, haha lite kaos, men nu får det vara så här ett tag :) kanske tar kort senare och lägger in bilder, om jag har tråkigt :)

Ha en bra kväll puss och kram från meee....



Är det min blogg så är det :)

är det bara jag, eller fryser ni?



Jag fryser sönder, så jag tog på mig stor tröjan och tofflor :) och vi ska sitta ute ikväll, nämen hej va jag kommer frya ihjäl :O haha fast det ska bli skit kul :)

haha märks det att min familj gillar italien, fick tröjan av min brorsa och tofflorna av pappa haha ;) ska snart till Italien med mina bästa kompisr Agnes och Maria åååå igår va det bara 40 dagar kvar :D yyeeaaahhhh!!!!!!

Nu kommer Danni, ha en bra kväll :)

söt unge :D

Hej hej. Nu sitter jag och väntar på att Danni ska ringa:) får se när vi ska träffas och hur det blir ikväll!
Äää, jag har inget vättigt att berätta. Ha en bra kväll allihopa :) puss och kram


sötare unge kan man ju leta efter!

fina :)



jätte fina från hm, jag vill ha båda =) nummer 1 koster 129kr och nummer 2 koster 98 :) jag har sätt nummer 1 på louise, skit fina :)

vitt :)


Vita bikinisar kan vara riktigt fint,brun ska man självklart vara, annars blir det lite kaos :)

Dom här kommer från hm, visst är dom fina :)? Jag tycker nummer 1 va finast:)!

Morning darling!

Nu har jag vaknat, och den första tanken jag tänkte när jag vaknade va "fan jag måste SPRINGA TILL TOAN" det är aldrig kul att vakna av att man är kissnödig :/

Men sen var jag nöjd och har en underbar, rolig dag framför mig. Är super glad att solen lyser och att jag snart ska träffa Danni och ikväll ska vi till djurgården, med Agnes och massa olika. ska bli riktigt roligt :)

Nej, ska inte prata mera, här kommer dagens oufitt :) Fast ikväll blir det mera kläder så klart. HATAR att frysa :)



Här har ni min dagens :) Kaos bilder, men aja :D

Tröja 2!


Den här ska jag ha på studenten och en hög kjol trör jag, jag tycker inte man behöver avar så jätte uppkläd, det är ju inte min student liksom :) och den här tröjan kan jag ju använda även fast det inte är någon fest eller nått :) annars om jag skulle köpa en fin tröja, då blir det svårare, och jag kan inte använda den lika ofta och bla bla bla haha men jag är iallfall nöjd :)

Nej nu är det nog dags att plugga lite, ha en bra eftermiddag puss och kram :)

Tröja ett!

Här kommer första tröjan jag köpte från gina :)


jag älskar den här :) haha fan va lack jag ser ut på första bilden, men det rä jag verkligen inte, jag är STEN glad :D

Dagens!


Det var dagens oufitt, bilderna blev sämst, men aja :)

Nu har jag iallfall klippt mig, det blev ganska mycket kortare, men det behövdes väl då :( ååå, jag hatar att klippa mig, fast det är ganska skönt också, när det är så slitet :(

Nu har jag iallfall ätigt lunch, och kollat på ett avsnitt av prison break på datorn :) Efter som tv3 är så jävla sega, får man hitta andra lösningar :D!!

Det kommer ett inlägg efter dagens oufitt, där jag visar 2 tröjor jag fick av mamma idag, jag älskar dom :) min sysling tar studenten, så jag skulle köpa en tröja till det, och sen fick jag en body också :) mamma och jag hjälps alltid åt :)

puss och kram, snart kommer tröjorna :)

klippa håret !

Hej hej bloggen , började med att skriva om en tröja den här morgonen :) ahah kanske är lite ovanligt, men så fick det bli idag.

Idag vaknade jag kl halv nio, hörde mamma och pappa prata sönder. Så då var det lika bra att rulla upp från sängen. Dock hade jag en jätte bra dröm, som jag inte ville lämna.

Gick upp iallafall och åt frukost och kollade lite på tv, sen kollaade jag lite på kläder och kl 10:30 ska jag och klippa mig :)
Det ska bli skönt, för efter en resan i USA i 3 månader, kanske det är dags för det :)

Men jag vill verkligen inte att hon tar mycket, då dödar jag henne långsamt men säkert :O

Aja, slut pratat om det! Nu ska jag klä på mig och sminka mig lite innan jag ska ge mig iväg :)



 Här är tröjan jag fick låna, om ni ser lite hehe :)

fin fint!


Jag tycker den här sortens tröjor är så fina, det är så snyggt när dom går ner i ryggen :) Jag lånade en sån i helgen av min kompis, och jag bara älskar det, ska gå ner till ginatricot någon dag och kolla om jag hittar en liknande :D

städning=vad kan man hitta :)

Jag har inget specillt för mig så jag tänkte skriva ett till inlägg :)

Idag har jag ränsat jätte mycket och då hittar man ju som vanligt gammla och rolig och konstiga saker haha :) lite kläder fick ryka och annat skrot haha. Hoppas någon annan blir gladare som får det efter mig :) Då käns det bra!

En av sakerna jag hittade uppe i skåpet var ett gossedjur som jag har haft sen jag var 5 år tror jag, hade hn när jag skulle opperera öronen :) jag lovade också mamma att han altid skulle vara med mig, även fast jag blev stor haha. På sätt och vis har jag ju de, fast den har fått sin plats i skpået istället för i mitt hjärta haha :)

Han har verkligen varigt med om mycket, min opperation,tårar,jag har spilt på han mm :)

Här är han iallfall :)



P.s han heter Bamse bara så ni vet :) och björnen åvan på heter tb= tjocka björnen, och han har också varigt med i många år :)

sov gott, om jag inte skrver mera innan jag ska sova :) puss och kram och nyp i skärten <3


kvällis!

Hej hej bloggen! Martin (min brorsa) har varigt här ett tag nu och kollat lite papper och saker, försökte lura han att köpa en burk, men han sa att han skulle köpa en senare :) jag håller på att sälja kakor,kolor och kokosbollar, för jag ska åka till skottland isommar med mitt fotbolls lag!

Sen när han gick, så kollade jag mamma och pappa på låderna, det är ett Italiensk tv program, skit kul och ikväll vann gubben 680 tusen :) kul kul. Programet är typ som låderna vi hade i sverige förrut :)

Men nu ska jag snart börja tänka på refrängen, ahha kankse inte riktigt än, men om någon timme :)


 Haha bilden ahr inget med texten att göra, men det är så tråkigt med bara text, så jag la in en bild på mina bästisar från när vi var på marias landställe i sommras :) skit kul :)

Ett år sen :)

Till dig hjärtat <3

Sitter här och väntar på andra avenyn xD haha, det går om flera timmar :D

Pratar även med en underbar kompis, men det var tyvärr flera veckor sen vi sågs sist, saknar dig Sandra <3
vi har så kul tillsammans, varför tar vi inte insiativet och ses oftare ?

Du är en underbar vän och alla borde ha en sån som dig!


image1
Älskar dig så mycket <3

Det var typ ett år sen min kompis skrev det här inlägget till mig, det så så himmla gulligt :) love you girl :)

bilden är väldigt pinsam ahah, men aja har ju inte många läsare :) det är iallfall från Italien för 2 år sen :)


TÄVLING!!!!

Tävling! perfekt, jag behöver verkligen en ny mobil, ahha jag vinner aldrig tävlingar, men om jag inte försöker, så kan jag ju verkligen inte vinna :D Aldrig några sura miner, så jag försöker väl med att göra ett inlägg och vara med och tävla :D

Jag tycker jag borde vinna mobilen för min mobil jag har nu är trasig,när jag var i usa tappade jag knappar och jag behöver byta till comviq, för 3 är för dyrt. Mina pengar försvinner hel snabbt, och alla mina vänner har typ comviq :D
 
Det finns väl inget mer att säga, jag är en klar vinnare :D. Jag behöver en ny mobil och byta till comviq,lättar kan det ju inte bli :D



HAHA ser ju verkligen förjävlig ut asså, men avd jag man inte för en tävling :D o sminkad och kaos kläder och hår :) Men jag är nöjd med livet iallfall ahha :D

Bara tanken på att jag ska ha kvar min mobil, äää kolla bilderna så fattar ni ahhaa :)

PUSS OCH KRAM

saknar!!

Jag saknar Florida otroligt mycket! Jag pratade med moster igår, min lilla mamma :) hihi. det avr roligt, och man längtar tillbaka jätte mycket, och alla minnen. Det var typ en månad sen jag kom hem nu.. Vill tillbaka :)




Ååå, vad han längtar tillbaka, när man kollar på bilderna. Det var verkligen min bästa resan jag har gjort i hela mitt liv, och jag har aldrig ångrat att jag tog mitt sabbatsår :) Det var det bästa jag har gjort!

leker livet :)?

Låg och tänkte på en sak igår när jag skulle sova att om en person mår dåligt psykist finns det ingen som kan se det, men om man har en bruten arm eller ben,så kan alla se. Man kan må dåligt på många olika sätt. Äää, vet inte riktigt avrt jag vill komma, men det va vad jag tänkte på igår.

"Mina ögon kan tindra

Mina läppar kan le

Men sorgen i hjärtat

Kan ingen se."



Fast just nu mår jag bara toppen och livet leker :D

ta vara på varje dag som går, och tänk inte framåt så himmla mycket. Man vet aldrig vad som kan hända, eller avd som kommer att hända!

puss och kram från mig på ett tag :) <3


Tyst minut !

Sofie, eller Sophie som hon kom att skriva sitt namn, blev 1

Sofie tog
sitt liv

Sofie, eller Sophie som hon kom att skriva sitt namn, blev 15 år. Det är så hämst att sånt här han hända. Sofia träfafde en man på nätet och träffade han och blev våltagen och dagen efter tar hon sitt liv, sånt här borde inte finnas riktigt hämst. Fan jävla äckel gubbar som finns asså !!!!

söta!


Två nya söta klänningar från hm :) vad tycker ni? jag tycket att dom är söta och enkla att bara ha till leggings eller något sånt :)

vaken med tuppen? :)

Hej hej bloggen! Nu har jag vaknat och ätigt en fin frukost :) snart ska jag göra mig iording och klä på mig och gå till mormor och städa. Eller det ska jag göra lite senare men aja!

har inte så mycket att skriva, eller jag har ingen lust att skriva just nu, ha det bra så länge puss och kram :)


 
                                Jag och mina söta kompis marre barre på valborg :)

varför läser man dom bloggar man gör?

Hi hi sitter vid datorn och har inget specillt för mig, sitter och tänker på varför jag sitter och kollar andras bloggar. varför jag typ "följer" dom bloggar jag gör :) varför är man intresserade av andras liv liksom, ganska sjukt när man tänker efter. Här är några bloggar jag följer :)


 febbs,kissies,vimmelmamman,blondinbellas,kenzas och stinalees.  :) Haha lite skamm att följa kissies igenklingen, emn hon är så blåst och har roliga bilder, så det abar blir liksom. febbs blogg är skit söt och hon har skit söta outfitts :)vimmelmamman skriver bra saker och kämpar mot sin sjukdom. kenzas för att hon ser så bra ut och att hn har roliga bilder :) äähh.. blondinbellas, för att hon skriver iblan bra saker :) och sist men inte minst ahah stinalee, hon är också söt och har lite rolig bilder ibland :)

men det avr nog allt för mig ikväll haha som en tv nisse typ :)

skriver imorgon puss och kram sov gott :)

juste :) vad läser ni för bloggar :)???

kaos på blogg.se



Det är något fel på blogg.se, men jag hade lagt upp lite bilder från när jag och agnes gick från stan hem till haninge haha 2 mil :) men här är en bild på söta agnes iallfall :D

fin fint :)

Hej nu är jag tillbaka till min lila blogg :) Jag sitter och pratar med min bäste väm agnes, och sen när jag kollade ut genom fönstert så är solen jätte fi och de regnar :( Men försökte ta lite bilder, så att ni kan se hur fint det va :)

Agnes och jag sitter och pratar om att det kan avar ganska skönt att gråta ibland, och jag vill gråta, men det går inte. hon säger så roliga saker så det slutade med att jag sitter och as garvar haha :) Men det är ju också bra :D

http://www.youtube.com/watch?v=05u1q-QjqCg sitter och lyssnar på den här, är ganska sorlig ;) men bra :)


lite kaos, men aja :D

Bläää vädert!!!

Jag fryser som fan och är skit trött, är det vädert eller är det vädret tror ni :/ haha hatar sånt här väder :(


På med mys tröjan och kolla på tv, låter som en bra ide haha :) Det är inte sånna bilder vi vill se, solen vart är du??

De va den dagen :)

Hej hej, nu har jag kommit hem från en dag med Sara och Danni i stan :)
Dom skulle leta balklänning, så jag va med och kollade lite! Dom köpte inga klänningar, men det blev ett par skor iallfall från topshop, Danni slog till ;)

Här kommer lite bilder från dagen ahah :)



Visst va dom två första klänningaran skit söta :) till skolavslutningen eller nått :)??

Elektiskt hår ?

Hej hej igen tänkte bara skriva ett lite inlägg, jag har nästan alltid elektiskt hår, innan jag ska platta håret och alla dagar är olika. Men jag hatar verkligen att ha elektriskt hår så här kommer mitt dagens tips som kan hjälpa :O

jag hittade det på någon sida imorse och provad själv, för mit hår stog åt alla håll haha :D

TIPS
- smörja in händerna lite lätt i handkräm och sen kör du igenom håret och sen woohlla,är det inte elektiskt längre :D




Antingen kan det se ut som lilla killen eller som jag i Italien för typ 2 år sen haha !!! STEN SLICKAT!!! så pinsamt

Mean Girls - 5 år senare

Lindsay Lohan, 22, Amanda Seyfried, 23, Lacey Chabert, 26, och Rachel McAdams, 30, i "Mean Girls" från 2004. Vad hände sedan? Klicka dig igenom bildgalleriet för att spana in tjejernas karriärer och privatliv
Lindsay Lohan, 22, Amanda Seyfried, 23, Lacey Chabert, 26, och Rachel McAdams, 30, i "Mean Girls" från 2004. Vad hände sedan? Klicka dig igenom bildgalleriet för att spana in tjejernas karriärer och privatliv

haha vilken rolig!! hittade på msn.se

Vem vet?


Är det någon som vet om det är uppehåll i andra avenyn eller något ?? :S

kolla bilden gammla gänget:) gillar det mycket bättre, tycker det abar ha blivigt sämre och sämre, och alla dör verkligen hela tiden!

Ny bloggish!!!

Hej hej ! Tänkte använda den här bloggen till lite blandat :) har en modeblogg och en vanlig hehe, men jag tänkte slå ihopp den, fast det blir nog inte så mycket vanligt skrivand, det är så tråkigt :)

Kolla vilken rolig nyhet jag hittade när jag loggade in på msn imorse :) :

"Skärgårdsdoktorn" blir långfilm

Foto: Scanpix


Folkkära tv-serien "Skärgårdsdoktorn" blir långfilm. Samuel Fröler och Ebba Hultqvist gör återigen huvudrollerna. "Det känns jättebra. Tio år har gått och nu finns det en historia att berätta igen", säger Fröler.

Folkkära tv-serien "Skärgårdsdoktorn" blir långfilm. Samuel Fröler och Ebba Hultkvist gör återigen huvudrollerna.

-Vi räknar med premiär kring julen 2010, eventuellt januari-februari 2011, säger producenten Peter Possne.

jag har vetat det här ett tag, men det är endå kul att se :D

kommer designa och fixa om bloggen lite senare, fast det är lite problem just nu med blogg.se hhaa :)

ha en underbar dag i regnat :/


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0